Sunday, April 13, 2008

Cooking class...chicken in the kitchen...

Ed ora signore e signori..lo chef ha preparato per voi un bel pollo surgelato.. seguendo le accurate istruzioni dell'etichetta....











e naturalmente alla fine come volete che sia andata a finire.....l'ho assaggiato , faceva schifo...e l'ho buttato..!!!
sono sceso e sono andato a mangiare dal mio amico mexicano un bel burrito..!!!!

Domani sera vado da Pasquale.......!!!


Cooking instructions

Conventional oven

1.if frozen, thaw before cooking.(e grazie mica lo mangio congelato!!)
2.preheat oven to 350°F.
3.season hen with salt and peper inside and out.truss.
4.place breast side up on rack in shallow roasting pan.
5. roast, uncovered, basting frequently with butter for 1 hour (if hen weighs over 1 Lb 2oz, roast 1 hour and 15 minutes) or until juices run clear when thickest part of chicken is pierced and temperature on instant read thermometer reaches 180°F.
6. to brown, increase temperature to 400°F during last 10 minutes.

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